Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Medúzás akvárium

Cubic Orbit

Orbit 20 MEDÚZÁS AKVÁRIUM

Az Orbit 20 egy lenyűgöző 23 literes tengeri akvárium ami tökéletes megoldást nyújt, hogy medúzakat tarthassunk otthonunkban vagy irodánkban, akár egy asztalon. Medúzás akvárium készítés

Gyors specifikációk

  • Teljes térfogat - 23 liter Méretek - 380mm x 205mm
  • Világítás - Beépített színváltó LED
  • távirányítóval Szűrés - Beépített mechanikus és
  • biológiai szűrés Fogyasztás - körülbelül 15 watt


Medúzás akvárium a szobában

Testreszabható design

Az akril gyűrűk az akvárium elején és hátulján könnyen cserélhetőek mágneses felfogatásuknak köszönhetően.

 

Áramlás és szűrés

Az akváriumot és az áramlást úgy tervezték, hogy a medúzákat távol tartsa az akvárium falától. Beépített szűrése megteremti az állatok ideális tartását akváriumi körülmények  között. Szűrője a külső gyűrűben kap helyet, a szemek elől elrejtve. A víz előszőr áthalad egy mechanikai szűrőn, ahol az el nem fogyasztott tápanyag fennakad. A következő rész a  biológiai szűrésért felel, a kerámia golyók felületén megtelepedő baktériumok lebontják a vízben lévő nemkívánatos vegyi anyagokat.

Áramlás és szűrés

Testreszabható design

Az akril gyűrűk az akvárium elején és hátulján könnyen cserélhetőek.

akril gyűrűk

Világítás

Vezérő panel segítségével beállíthatjuk a kedvenc színünk vagy hagyhatjuk, hogy magától változtathassa az akvárium megvilágítását.

akvárium világítás


Külső kapcsolatok

Tengeri akváriumon előkészített csapok segítségével könnyen csatlakoztathatunk külső eszközöket. Legyen szó kiegészítő fűtőről vagy hűtőről. Tetszés szerint akár külső szűrőt is csatlakoztathatunk.


Beüzemelés és karbantartás

Az Orbit 20 medúzás tengeri akvárium könnyen telepíthető és karbantartható akvarisztikai ismeretek nélkül is. Napi etetés mellett karbantartási feladatok: kettő hetente 10% vízcsere, 6 havonta nagytakarítás ami a szűrők mosását jelenti.

Webáruház készítés