Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Akvárium készítés igény szerint

Akvárium készítés szolgáltatásunkról

 

Szeretne egy professzionális, szemet gyönyörködtető édesvízi vagy tengeri akváriumot? Bízza ránk az akvárium készítést, és mi felépítjük, beüzemeljük otthonában vagy irodájában!

 

Édesvízi akvárium és tengeri akvárium készítésének menete

 

  • Igényfelmérés: meghallgatjuk a megrendelő elvárásait, egyeztetjük az akvárium építés lépéseit, a berendezési bútor stílusát, illetve a gépészeti, automatizálási megoldásokat.
  • Árajánlatot készítünk és részletesen ismertetünk minden terméket és összeszerelési folyamatot.
  • Helyszíni felméréssel segítünk kiválasztani az akvárium megfelelő helyét,  igyekszünk felhívni a figyelmet az esetleges hátráltató okokra.
  • Előkészítő munkálatok után elindul a bútor gyártása. Rengeteg stílusból és több mint 260 fajta színből lehet bútortípust választani.  Ezzel párhuzamosan legyártjuk az akváriumot is. Az akvárium készítés történhet  fekete vagy fehér ragasztású, sima illetve nagy tisztaságú optiwhite üvegből, gépi szélcsiszolással.
  • Berendezések előkészítése, tisztítása
  • Helyszíni összeszerelés, technikák beüzemelése.  Az előkészített főelemeknek köszönhetően az akváriumépítéssel a lehető leggyorsabban végzünk.

 

Tengeri akvárium készítésénél  a szirtet és az áramlást előre megtervezzük, egyedi szűrőházat állítunk be.

Cégünk - az egyedi hangszigetelő rendszernek köszönhetően - az ország leghalkabb akváriumait készíti!

 

Az akvárium kivitelezésének határideje:

 

  • készleten lévő akváriumoknál 3 munkanap,
  • egyedi akváriumoknál 2000 literig 3 hét,
  • 2000 liter fölött 5 hét.

 

akvárium árak

 

Akvárium árak

 

Az egyik leggyakoribb kérdés ügyfeleink részéről, hogy "Mennyibe kerül?" és hogy hogyan lehetne olcsóbban megúszni az akvárium építését. A végső ár nagyon sok mindentől függ, hiszen számos paraméter határozza meg a leendő akvárium kialakítását és a betelepítendő növényeket, halakat.

A tengeri akvárium készítésének költsége a speciális felszerelési igények miatt magasabb, hiszen a gépészet és az élővilág is „messzebbről jön”, egzotikusabb, tehát drágább. Ugyanakkor egy meghatározott költségkereten belül is lehet tökéletes, szinte önfenntartó, gyönyörű akváriumot építeni.

Például egy 300 literes tengeri akvárium ára 500.000 Ft-tól 2.000.000 Ft-ig terjedhet. A végső ár függ a bútor stílusától, anyagától, extráitól. Mennyire automatizáljuk az akvárium működését, milyen világítást alkalmazunk, egy olcsóbb fénycsövest, vagy egy komolyabbat netán esetleg led világítást.

Édesvízi akváriumnál hasonlóak az árakat befolyásoló tényezők, azzal a különbséggel, hogy a skála szűkebb: a költség 300.000 Ft - 1.000.000 Ft között mozog.

A végső akvárium árak a megrendelő igényeitől függően alakulnak. Minden eset egyedi, ezért a megrendelőkkel történő közös gondolkodás dönti el, hogy merre induljunk.

 

Árajánlatért, részletes akvárium árakért keressen minket bizalommal!

 

akvárium készítés

Webáruház készítés