Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Üdvözöljük Akvarisztikai WebÁruházunkban!

Áruházunk Megnyitott!

Édesvízi vagy tengeri akvárium készítéséhez, karbantartásához nálunk minden alapfelszerelést és kiegészítőt megtalál akvárium gépészettől az eledelig, vízszűrőtől a komplett akvárium szettig.  Az általunk forgalmazott termékek mindegyike kiváló minőséget képvisel, amelyekkel Ön is könnyen kezelhető, tartós és szemet gyönyörködtető akváriumot építhet magának. 

Válogasson kedvére termékeink között!

LEGNAGYOBB BESZÁLLÍTÓINK

Akvárium felszerelés gyártók, márkák

 

 

SZÁMÍTATSZ RÁNK 2004-ÓTA

 

akvárium pénzvisszafizetési garanciaakvárium elégedettségi és cseregarancia

 

Ki ne szeretne becsempészni otthonába egy maroknyi természetet? Egy helyesen és ízlésesen megépített édesvízi vagy tengeri akvárium erre tökéletesen alkalmas, mert azon túlmenően, hogy a legszebb dísze lehet a lakásnak vagy irodának, legtöbbször a béke és a nyugalom szigete is az a kis sarok, ahol az akvárium áll. Ehhez nemcsak a vígan úszkáló halak, a dekoratív akvárium szett járul hozzá, hanem a diszkrét megvilágítás is, amivel bármilyen helyiségben megnyugtató, természetes és energiatakarékos háttérvilágítást érhetünk el.

 

Akvárium készítés és fenntartás

 

Legyen az édesvízi vagy tengeri akvárium, a munka nem áll meg az akvárium készítésnél, sőt! Az ökoszisztéma fenntartása állandó gondoskodást igényel, ám ha az írott és íratlan szabályokat betartjuk, ügyelünk a vízminőségre és a megfelelő tápanyag utánpótlásra, akkor minimális odafigyeléssel is sokáig gyönyörködhetünk akváriumunkban. Az akvárium karbantartáshoz webáruházunkban minden alapfelszerelést és kiegészítő eszközt megtalál.

 

Akvárium árak

 

Az akvárium készítés hasonlít a főzéshez:  alap tudással is finom, minden igényt kielégítő fogásokat készíthetünk. Ám minél többet tudunk meg a szakmáról, minél több gyakorlatot szereztünk az akvárium készítésben, annál profibb, mutatósabb, tartósabb akváriumot építhetünk. Ha most még csak tervezget és az akvárium árak és a költségek felől tájékozódik, akkor is érdemes honlapunkat minél gyakrabban felkeresnie, hiszen folyamatos akciókat kínálunk az akvarisztika szerelmeseinek.

 

Amennyiben tanácsra van szüksége, vagy inkább profikra bízná az akvárium készítést, ossza meg velünk kérdését, elképzelését, mi pedig örömmel segítünk megépíteni álmai édesvízi vagy tengeri akváriumát!

 

Akvárium

Webáruház készítés